Vi eldar för Unden!

Låt oss samlas runt en eld för Unden. Tillsammans tänder vi elden kl 15.

Vi har tillsammans åstadkommit mycket sedan den 19 november då vi tände 35 vårdkasar runt sjön. Nu tycker vi det är dags att alla vi som brinner för Unden träffas runt en gemensam eld och delar allt som hänt.

Tänk att allas vårt gemensamma arbete bidragit till att fem kommuner (Gullspång, Karlsborg, Laxå, Mariestad och Töreboda) överklagat Bergstatens beslut att ge European Cobalt undersökningstillstånd i Havsmon, att en mängd tidningsartiklar om vår kamp publicerats, att ett antal radio- och Tv-inslag gjorts, att det nu är fler än 2400 personer som skrivit på namnlistorna mot gruvprospektering, att det är nära 1000 medlemmar i Facebookgruppen Vi som brinner för Unden, bara för att nämna några saker.

Vi har mycket arbete framför oss men låt oss träffas och glädjas så här långt. Ett tillfälle att se varandra och samtidigt dela våra erfarenheter.

Ta själv med dig det du vill fika, ficklampa eller lykta och kläder efter väder. Om du vill dela något med oss övriga, kanske en dikt, sång, musik, foton eller något annat, ta med det också.

Hitta till platsen: Vi kommer att skylta och tända marschaller vid den norra infarten till gamla Turistvägen. Se kartan. Samåk gärna.

Frågor: Om du undrar över något, kontakta Anna Bergström, 070 685 26 95
eller Martha Thernsjö, 0762090945, martha@marthaochanders.se, som representerar arbetsgruppen.

Varmt välkomna!

Arbetsgruppen för Vi som brinner för Unden

Ladda hem inbjudan som PDF

Go back